Ulkona on harmaata. Lisätään siis valoa!

1.11.2018

Syksy on jo pitkällä ja ulkona vallitsee pimeys. Pysyvää lunta odotellessa onkin hyvä taltuttaa pimeyttä lisäämällä valoja. Ympäristöystävällisyyttä ja energiatehokkuutta unohtamatta.

Muistatko milloin olet viimeksi astunut ulos tarkastamaan ulkovalomainostesi näkyvyyden? Kesän aurinkoisina päivinä sammunut mainos tai viallinen kirjain jää usein huomaamatta, mutta syksyn hämärässä asia on toisin. Ja sen huomaa myös ohikulkeva asiakas.

Nyt onkin otollinen aika käydä silmämääräisesti tarkistamassa valomainosten kunto.
Soita niin keskustellaan kuinka saamme taas uutta loistetta yrityksesi ilmeeseen!

Valomainokset ja valomainoshuolto Keski-Suomen talousalueella.

Soita meille!

 

Leppoista kesää!

12.6.2018

Makeaa kesää. Nähdään syksyllä!

 

Hyvää joulua!

8.12.2017

Kiittäen kuluneesta vuodesta ja menestystä tulevalle uudelle Vuodelle 2018 toivottaen Neonsysteemin väki!

HUOM. joulun aikaan paja on kiinni 21.12.2017–8.1.2018

IMG_18865-01-01-01

On tämä ihmeellinen talvi!

30.1.2017

Asennuksia ei ole siirretty niinkään pakkasen, vaan kovan tuulen ja myrskyn vuoksi. Onhan sitä povattu, että myrskyt ja sateet lisääntyvät tällä leveysasteella. Siitä on ollut jo merkkejä nähtävissä.

Suurille pinnoille ja kattoasennuksille on haasteelliset ajat edessä. Tämän takia asennusmateriaalien vahvuuksista tai painoista ei ole varaa tinkiä yhtään. Väärä asennus voi nopeasti aiheuttaa suuria vahinkoja omaisuudelle, eivätkä henkilövahingotkaan ole poisluettu.

Katolle asennettuja mainoksia onkin hyvä käydä vuosittain tarkastamassa. Tuulen voimasta kiinnitykset ovat saattaneet löystyä, tai rakenteet ovat muuten vaurioituneet. Samalla havaitaan mm. etupinnan halkeamat, joista kovalla tuulella voi lentää akryylinpaloja, jotka saattavat rikkoa esim. autoja tai sataa ohikulkijoiden niskaan. Samoin kaikki sähköliitännät –ja rasiat voidaan samalla silmämääräisesti tarkastaa vedessä lojumisen varalta.

Mainoksen kunnossapidosta huolehtiminen on ensisijaisesti mainoksen omistajan vastuulla. Mainosta kannattaakin tietyin väliajoin käydä silmämääräisesti tarkastelemassa, vaikka se helposti unohtuukin.
Mikäli jokin mainoksessasi askarruttaa, kannattaa kysyä mieluummin ennemmin kuin liian myöhään.

Tyyntä kevään odotusta!

Valomainokset ja valomainoshuolto Keski-Suomen talousalueella.

Soita meille!

2016-12-31 15.22.27

Aika tarkastaa valomainosten kunto!

16.9.2016

Illat pimenevät jälleen. Nyt on siis hyvä tilaisuus tarkastaa ulkovalomainosten kunto.

Iltamyöhään kaupungilla liikuskellessa voi harmillisen usein nähdä esimerkiksi irtokirjainmainoksia, joista on yksittäisiä kirjaimia tai kirjainryhmiä pimentynyt. Tämä voi herättää parhaimmillaan hilpeyttä ohikulkijoissa, mutta vioittunut mainos voi pahimmillaan antaa asiakkaalle negatiivisen ensivaikutelman yrityksestä. Varsinkin jos koko valomainos on pimeänä.

Nyt kannattaakin käydä tarkistamassa silmämääräisesti valomainosten kunto. Jos valomainoksenne vilkkuu, vaikka sen ei pitäisi, on pimeänä kokonaan tai osittain, joku on rikkonut sen, tai epäilette kiinnitysten vaurioituneen loppukesän myrskyjen aikana, on paras ottaa yhteyttä. Me autamme ja kerromme miten asian saa kuntoon.
Hyvää alkanutta syksyä!

Valomainokset ja valomainoshuolto Keski-Suomen talousalueella.

Soita meille!

 

Hyvää Kesää!

13.6.2016

Ensimmäiset helteet (sekä kesämyrskyt) ovat jo tältä kesältä takana. Metsissä mättäät alkavat sinertämään mustikoista. Tavanomaiset juhannuskukat ovat jo lopettamassa kukintaansa ennen keski-kesän juhlaamme.

Luonto on jostain syystä kovasti etuajassa.

Luonnosta voikin toisinaan ottaa mallia. Mainonnan vastaavan kannattaakin herätä etuajassa toimintaan, sillä tulevan syksyn projektit kannattaa laittaa työn alle NYT!

Kannattaa muistaa ainakin seuraavat:
Tarkasta valomainosten kunto.
Tilaa huollot tai uudet mainokset ajoissa.
Tarvitseeko yrityksenne näkyvyyttä esim. ikkunateippausten muodossa.

Yrityksen toimintakapasiteettiin vaikuttavat monien hartaasti odottamat kesälomat, eivätkä ne syksyn pimeät illatkaan ole enää kaukana. Syksyllähän asiakkaat ovat jälleen palanneet arkeen ja markkinarattaat pyörivät taas hieman vilkkaammin.

Mutta sitä ennen nauttikaamme kaikki Suomen lyhyestä suvesta, kun se on vielä parhaimmillaan.

Lämpimiä lomapäiviä toivotellen!

Olemme lomalla vk 29-30. 

Valomainokset ja valomainoshuolto Keski-Suomen talousalueella.

 Soita meille!

Hyvää Kesää

Aika tarkistaa ulkomainosten kunto!

12.1.2016

Joulunaika on jälleen taakse jäänyttä elämää ja katseet on aika kohdistaa tulevaan kevääseen ja toivottavasti myös piristyvään kevät- ja kesäsesonkiin. Kannattaa astua hetkeksi ulos ja tarkistaa, että ulkomainonta on edelleen kunnossa. Kevätauringon lämmittäessä jää ja lumi voivat putoilessaan vaurioittaa mainosten rakenteita. Turvallisuudesta on huolehdittava ja rikkoutunut mainos kannattaa saada mahdollisimman nopeasti huoltoon ja korjaukseen.

Kevään tullessa on myös hyvä aika tehdä peruskunnostussuunnitelmia jo olemassa oleville mainoksille. Uusitaanko etupintoja ja valaistusta? Vai muutetaanko ilmettä kokonaan?

Talviaikaan on huomioitavaa että kova pakkanen ja lumisateet tuovat haasteita mainosten asennukseen, myös puuskainen tuuli estää varsinkin korkeiden paikkojen asennukset. Nostinten hydrauliikka joutuu ääriolosuhteissa koville, eivätkä akryylit ja johdot kestä käsittelyä kovassa pakkasessa.

 

Valomainokset ja valomainoshuolto Keski-Suomen talousalueella.

 Soita meille!