LED- ja Neonvalomainokset juuri teidän tarpeisiinne:

Yrityksemme valmistaa mm. muotoon valmistettuja irtokirjaimia ja -logoja sekä erilaisilla valonlähteillä valaistuja yrityslogon muotoisia mainoksia joko ulos tai sisälle asennettaviksi.
Pystymme myös valmistamaan koteloita, kuutoita ja pylväitä.

LED-valomainokset

LED-komponenttien valinnassa kiinnitämme huomiota komponenttien valotehoon ja avautumiskulmaan. Nämä kaksi tekijää mahdollistavat mainokselle tasaisesti ja kirkkaasti valaistun pinnan.

LED-mainoksissa tekniikka kehittyy ja seuraamme tarkasti muualla maailmalla vallitsevia trendejä ja tuotekehitystä. LED:ien valoteho on lisääntynyt, laatu parantunut sekä valon hajonta on kehittynyt. Tämän ansiosta mainoksiin saadaan räätälöityjä komponentteja. Suomen olosuhteisiin sopii hyvin IP66-kotelointi.

Käytämme alan johtavien valmistajien LED-komponentteja, jotka olemme todenneet käytössä kestäviksi ja pitkäikäisiksi. Suurten valmistajien komponentit valmistetaan siten, että uusi tuotesukupolvi on yhteensopiva edellisten kanssa. Tämä helpottaa tulevaisuuden valomainoshuoltoa. Olemmekin neuvotelleet pitkät takuuajat: 2 vuotta mainosten täystakuu ja jopa 5 vuotta tehdastakuu komponenteille.

Valomainoshuolto

Yhteistyö muiden alan yritysten kanssa mahdollistaa joustavat toimitukset ja huollot ympäri maata. Teemme alihankintana kirjainkoteloita sekä suoritamme valomainosten huoltoja ja asennuksia.

Nykyisillä kuljetuskustannuksilla paikallisuus on tärkeä valintakriteeri. Toimipaikkamme Uuraisilla tarjoaa hyvät yhteydet Keski-Suomeen sekä ympäröiville alueille.

Tulityö- sekä sähköturvallisuuskurssit kuuluvat säännölliseen ohjelmaamme.

Tarjoamme asiakkaillemme valomainosten asennuspalvelua sekä mainosten peruskunnostuksia.

Ympäristövastuu

"Viihtyisä, valoisa ja värikäs kaupunkikuva on kaikkien mieleen.
Nyt on aika luoda sitä yhdessä!"

Ympäristöystävälliset LED-komponentit ovat tuoneet 2000-luvulla mainontaan keveyden ja uudet mahdollisuudet. Ei elohopeaa, ei lasia, ei kaasua. Energiapihit mainokset ovat yhteinen etumme.

Entä sitten, kun mainoksen elinkaari on lopuillaan?
Käytöstä poistuvat mainokset puretaan, suurin osa materiaaleista kierrätetään ja ongelmajätteet toimitetaan lakien ja asetusten mukaisiin jatkokäsittelypaikkoihin.
Ympäristön kunnioittaminen on meille tärkeää.

 

Kysymyksiä?
Keräsimme usein kysyttyjä kysymyksiä yhteen,
helpottaaksemme asiointianne.